27 kwietnia w Restauracji N°31 w Warszawie odbyła się uroczysta premiera książki "Krok po kroku z Robertem Sową".
Spotkanie poprowadził Paweł Loroch, dziennikarz i ekspert kulinarny, który rozmawiał z Robertem Sową dla kogo przeznaczona jest jego najnowsza książka i czy każdy może gotować jak mistrz.
Na premierze pojawiło się wielu znanych szefów kuchni, m.in. Teo Vafidis, Jerzy Pasikowski, Łukasz Konik, Tomasz Pawlusek i Jan Kuroń.
Spotkanie swoją obecnością uświetniła również Hanna Bakuła, pisarka i malarka.
Nie zabrakło także dziennikarzy, blogerów i fotoreporterów. Wszyscy goście mieli okazję posmakować wyśmienitych autorskich potraw i deserów Roberta Sowy.
"Krok po kroku z Robertem Sową" to propozycja dla tych, którzy lubią proste, ale niebanalne dania. Robert Sowa zadbał, by zaproponowane składniki były najlepsze jakościowo, łatwo dostępne i wzbogacające smak. Przy każdym przepisie znajdują się symbole informujące o stopniu trudności i potrzebnym czasie na przygotowanie. Dodatkowo zadanie ułatwią zdjęcia ilustrujące poszczególne etapy wykonania potrawy.
Spotkanie poprowadził Paweł Loroch, dziennikarz i ekspert kulinarny, który rozmawiał z Robertem Sową dla kogo przeznaczona jest jego najnowsza książka i czy każdy może gotować jak mistrz.
fot. Krzysztof Jarosz / Epoka dla Edipresse Książki |
Na premierze pojawiło się wielu znanych szefów kuchni, m.in. Teo Vafidis, Jerzy Pasikowski, Łukasz Konik, Tomasz Pawlusek i Jan Kuroń.
fot. Krzysztof Jarosz / Epoka dla Edipresse Książki |
Spotkanie swoją obecnością uświetniła również Hanna Bakuła, pisarka i malarka.
fot. Krzysztof Jarosz / Epoka dla Edipresse Książki |
Nie zabrakło także dziennikarzy, blogerów i fotoreporterów. Wszyscy goście mieli okazję posmakować wyśmienitych autorskich potraw i deserów Roberta Sowy.
fot. Krzysztof Jarosz / Epoka dla Edipresse Książki |
"Krok po kroku z Robertem Sową" to propozycja dla tych, którzy lubią proste, ale niebanalne dania. Robert Sowa zadbał, by zaproponowane składniki były najlepsze jakościowo, łatwo dostępne i wzbogacające smak. Przy każdym przepisie znajdują się symbole informujące o stopniu trudności i potrzebnym czasie na przygotowanie. Dodatkowo zadanie ułatwią zdjęcia ilustrujące poszczególne etapy wykonania potrawy.
Całą fotorelację możecie obejrzeć tutaj.
Planujecie przeczytać tę książkę?
Planujemy :) Bo to co dobre zawarte jest w takich książkach jak ta.. mmm :)
OdpowiedzUsuńJa też chętnie bym się zapoznała z tą książką :)
UsuńMam w planach. Jestem jej ciekawa :)
OdpowiedzUsuńTo tak jak ja :)
UsuńChętnie ją kupię :)
OdpowiedzUsuńBuziaczki! ♥
Zapraszam do nas :)
rodzinne-czytanie.blogspot.com
Mam nadzieję, że się spodoba :)
UsuńZazdroszczę spotkania :)
OdpowiedzUsuńNa spotkanie nie dotarłam. Zdjęcia i info mam od wydawnictwa ;)
UsuńJa raczej nie przeczytam. Nie moje klimaty.
OdpowiedzUsuńA ja chętnie. Może uda mi się zdobyć :)
Usuń